Rajoitukset

Keskeiset hoito- ja valvonta-alueet

Luonetjärvi, Keskinen, Köntyslampi (osat), Vääräjärvi, Terva-alanen länsipuoli, Autiojoki osakaskunnan rajaan (n. 100 m Kuikan tiestä) asti. 

Pyynti- ja pyydysrajoitukset, kausi 1.5.2021 – 30.4.2022

– Rauhoitusaika on 1.6. – 31.8.2021, jolloin verkkokalastus on kielletty Luonetjärvellä, Hietajärvellä ja Ala-Myllylammella.

– Luonetjärvellä ja Hietajärvellä verkon solmuvälin on oltava vähintään 55 mm. Siian pyyntiä varten on verkotus sallittu vähintään 35mm solmuvälin verkolla alle 4 metrin vedessä lokakuun alusta jäiden tuloon asti. Verkon maksimipituus on 60m (ns. tuplapitkä) ja korkeus 5m. Verkkojadan maksimipituus yhteen suuntaan on 60m

– Pitkäsiimassa saa olla enintään sata koukkua,

– Katiskojen määrää ei ole rajoitettu,

Vesilintujen metsästys on sallittu seuraavilla osakaskunnan vesialueilla: Vääräjärvi, Heinoslampi ja Särkilampi. Tervajärven vesijätöllä (alueen pusikoitunut yläosa) voi myös metsästää vesilintuja ja sepelkyyhkyjä, varmistu luvallisesta alueesta ennen kuin metsästät. Kansalaisen karttapaikasta näkee osakaskunnan yhteiset vesi- ja maa-alueet, niiden kiinteistötunnus on 180-409-876-1. Muilla osakaskunnan maa- ja vesialueilla metsästys ei ole sallittua.

-Talviaikaan voi pitää koukkupyydyksiä 15 kpl/ruokakunta (ei maksua).

– Ravustus ja piisamin pyynti on kiellettyä.

Luonetjärven osakaskunta